.

.

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Myllykylän tapahtumia ja hankkeita

Myllykylässä järjestetään erilaista harrastus- ja liikuntatoimintaa ympäri vuoden. Muun muassa kudontapiirin ja boccia-porukan toimesta pidetään tupailtoja ja myyjäisiä. Kesäisin maa- ja kotitalousseura järjestää lauluiltoja sekä talvisin joulumyyjäiset ja joulujuhlan.

Pilkkikisat eli Myllypilkki pidetään yhdessä Kurikan Urheilukalastajien kanssa. Myös muut alueella toimivat yhdistykset järjestävät monenlaista liikunta- ja harrastustoimintaa eri vuodenaikoina.

Luontokerholaiset luontopolulla. Kuva: P. P.

Kylässä on meneillään myös useita hankkeita hevos- ja liikuntaharrastukseen sekä ympäristöön ja virkistykseen liittyen. Aiemmassa, 2000-luvun alussa toteutetussa hankkeessa remontoitiin kylätaloa, kunnostettiin luontopolku ja rakennettiin laavu Käräjävuorelle. Nyt hevosten harjoitusrataa ja aluetta koskevassa hankkeessa tehdään noin 1 kilometrin mittainen valaistu hiittisuora, rakennetaan ympyräaitaus ja huoltorakennus karsina- ja pesupaikkoineen sekä kunnostetaan kärryajoreitti.

Meneillään on myös lentopallo-/tenniskentän rakentamishanke yhteiseksi liikuntapaikaksi. Talviaikaan kenttä toimii jääkaukalona luistelijoille ja pelaajille.

Saari Jalasjoessa kylätalon edustalla. Kuva: P. P.

Lisäksi tekeillä on virkistyspaikka kylätalon rantaan. Hankkeeseen kuuluu Jalasjoessa sijaitsevan saaren kunnostaminen ja grillipaikan rakentaminen.

Ks. myös ajankohtaiset tapahtumat.

Päivitetty 19.04.2014.