.

.

maanantai 1. elokuuta 2011

Vieraskirja

Myllykyläntie, Sillanpääntie, Käräjävuorentie, Rantatie, Marmorintie, Saloharjuntie; Myllykylän koulu, Jalasjoki, Kurjenjärvi, Korpelan pato, Pitkämön kanava; Käräjävuori, Niileskallio, Kalkkimäki, Marmorin louhos, Moljakka...

Herättävätkö nimet muistoja - oletko syntynyt Kurikan Myllykylässä tai kotoisin täältä? Tai ehkä olet viettänyt Myllykylässä lapsuutesi kesiä ja vierailet täällä yhä silloin tällöin?

Kukkaloistoa heinäkuussa 2011. Kuva: P. P.

- Raapusta nimesi tai terveisesi vieraskirjaan! Myös kylässä asuvat voivat jättää terveisiä!

Julkaistu 01.08.2011.

7 kommenttia:

 1. ei kommentteja...
  haloo myllykylä!
  onko täällä ketään kuulolla???

  t: aarno isomäki, ähtäri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuulolla ollaan. Moni on käynyt vieraskirjaa lukemassa, mutta olet ensimmäinen, joka uskaltautui kirjoittamaan.

   Poista
 2. Terveisiä täältä länsirannikolta Sivulan Raimolta. Asustellaan Raija-vaimon kanssa nykyisin Vaasan lentokentän lähellä Tuovilan kylässä, Mustasaaren puolella. Aikaisemmin, vuodesta 1977 lähtien eri puolilla Vaasaa. Olen Myllykylässä syntynyt ja kasvanut, mutta opiskelut ja työpaikat veivät ja jättivät tänne "länteen".

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että aiemmatkin myllykyläiset löytävät sivustolle :).

  VastaaPoista
 4. Tuohon kommentoimiseen haluaisin vaan sanoa, että tuli juuri tämä blogi sukulaisteni kautta tietooni. Olisivat kommentoineet täällä, mutta eivät pysty eli asetuksia voisi muuttaa niin, että ei vaadita kirjautumista niin ehkä aktivoituu kommentoiminenkin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset, kommenttien valvonta on päällä spämmien vuoksi. Yhteystiedoissa olevan mailiosoitteenkin kautta voi halutessaan kommentoida :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi - tervetuloa ottamaan osaa myös Myllykylän tapahtumiin!