.

.

tiistai 9. toukokuuta 2023

Vieraskirja

Myllykyläntie, Sillanpääntie, Käräjävuorentie, Rantatie, Marmorintie, Saloharjuntie; Myllykylän koulu, Jalasjoki, Kurjenjärvi, Korpelan pato, Pitkämön kanava; Käräjävuori, Niileskallio, Kalkkimäki, Marmorin louhos, Moljakka...

Herättävätkö nimet muistoja - oletko syntynyt Kurikan Myllykylässä tai kotoisin täältä? Tai ehkä olet viettänyt Myllykylässä lapsuutesi kesiä ja vierailet täällä yhä silloin tällöin?

Kukkaloistoa heinäkuussa 2011. Kuva: P. P.

- Raapusta nimesi tai terveisesi vieraskirjaan! Myös kylässä asuvat voivat jättää terveisiä!

Julkaistu 01.08.2011.

10 kommenttia:

 1. ei kommentteja...
  haloo myllykylä!
  onko täällä ketään kuulolla???

  t: aarno isomäki, ähtäri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuulolla ollaan. Moni on käynyt vieraskirjaa lukemassa, mutta olet ensimmäinen, joka uskaltautui kirjoittamaan.

   Poista
 2. Terveisiä täältä länsirannikolta Sivulan Raimolta. Asustellaan Raija-vaimon kanssa nykyisin Vaasan lentokentän lähellä Tuovilan kylässä, Mustasaaren puolella. Aikaisemmin, vuodesta 1977 lähtien eri puolilla Vaasaa. Olen Myllykylässä syntynyt ja kasvanut, mutta opiskelut ja työpaikat veivät ja jättivät tänne "länteen".

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että aiemmatkin myllykyläiset löytävät sivustolle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä Ilmajoelta myös terveisiä tuttu koulu on kuvassa siellähän se lapsuus kului terv. Erja

   Poista
 4. Tuohon kommentoimiseen haluaisin vaan sanoa, että tuli juuri tämä blogi sukulaisteni kautta tietooni. Olisivat kommentoineet täällä, mutta eivät pysty eli asetuksia voisi muuttaa niin, että ei vaadita kirjautumista niin ehkä aktivoituu kommentoiminenkin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset, kommenttien valvonta on päällä spämmien vuoksi. Yhteystiedoissa olevan mailiosoitteenkin kautta voi halutessaan kommentoida :).

  VastaaPoista
 6. Terveisiä kaikille myllykyläläisille , sieltä Lehtisalon mökistä olen lähtöisin ja sinne mieli halajaa edelleen.Täällä Ruotsissa asun ja olen asunut kohta 50 vuotta.

  VastaaPoista
 7. -- Kommentti siirretty poistuneen ilmoituksen perästä. --
  Tuntematon kommentoi 22.3.2021:
  "Eikö kylätalon tiloihin mahtuisi myllykylälääsille oma kuntosali!
  Olishan se mahtavaa saada sellainen omalle kylälle ettei tarvittisi kirkonkylälle lähtiä jumpalle. Me varttuneemmat arvostettaisiin rauhallista salia ja varmasti Myllykylän nuoremmat asukkaatkin innostuisivat! Nyt kun ollaan saatu paljon nuoriakin tälle kylälle ��
  Olisiko tässä ideaa? ��"

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi - tervetuloa ottamaan osaa myös Myllykylän tapahtumiin!