.

.

torstai 19. marraskuuta 2015

Tietoa tuulivoimasta Kärrymiehessä ke 25.11.

Kurikkaan on suunnitteilla pitkästi toistasataa tuulivoimalaa. Tilanne naapurikunnissa on lähes samanlainen. Ilmajoen Santavuoren voimalat varjostavat pian kurikkalaistenkin elämää.

Ovatko tuulivoimalat lottovoitto kunnille tai maanomistajille, kuten tuulivoimateollisuus uskottelee? Ovatko voimalat hyvä vai huono asia - kuka hyötyy, kuka kärsii? Minkälaisia vaikutuksia niillä on ympäristöönsä, asukkaisiin ja luontoon?


Tietoa tuulivoimasta on tarjolla keskiviikkona 25.11.2015 klo 18 alkaen Tuiskulan kylätalolla Kärrymiehessä (os. Tuiskulansuora 31, Kurikka). Tuulivoimamelun asiantuntija, diplomi-insinööri Denis Siponen selvittää tuulivoimalamelun erityispiirteitä ja melumallinnuksia. Tuulivoima-kansalaisyhdistyksen puheenjohtaja Kalevi Nikula kertoo suurten tuulivoimaloiden ympäristövaikutuksista, hankealueiden lähistöillä asuvien ihmisten kokemuksista ja siitä, millaisia asioita maanomistajien tulisi ottaa huomioon.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille tuulivoimasta kiinnostuneille tai siitä huolestuneille. Illan aikana on myös vapaata keskustelua ja mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Video tilaisuudesta on katsottavissa täältä.

Julkaistu 20.11., päivitetty 03.12.2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi - tervetuloa ottamaan osaa myös Myllykylän tapahtumiin!