.

.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kurikan kansalaisopiston ohjelmaa 2015-2016

Kurikan kansalaisopisto järjestää alkavalla työkaudella 2015-2016 Myllykylän kylätalolla seuraavanlaista ohjelmaa:
  • Kudonta- ja käsityökurssi 1, 21.9.-23.11. ja 11.1.-11.4. ma 18-20.30/21.15
  • Kurssikuvaus: Kudotaan kodin tekstiilejä ym. kankaita ja opetellaan muita käsityötekniikoita. Kurssit sopivat vasta-alkajille ja aikaisemmin kutoneille. Kurssimaksu 65 e. Huom. ilmoittautuminen 14.09.2015 mennessä!
    Kurssikuvaus: Löytyykö pöytälaatikostasi runoja tai romaanin käsikirjoitus? Oletko pohtinut niiden julkaisemista? Tule kuuntelemaan, mitä mahdollisuuksia tekstien ja kuvien julkaisemiseen on olemassa.
    Neljällä luennolla käydään läpi yhteisteoksen ja hartauskirjan, romaanin ja runokirjan sekä kuvakirjan tiet kirjaksi. Kuulet, mitä käsikirjoitukselle tapahtuu, kun siitä tehdään kirja ja mitä kaikkea kustannustoimitukseen kuuluu. Lisäksi tutustutaan kirjailijan oikeuksiin ja kirjan hintaan vaikuttaviin seikkoihin.
    Kurssi on osa kulttuuritapahtumaa "Rohkea elävä pohjalainen kirja", jossa esiintyy pohjalaisia kirjailija-, runoilija-, valokuvaaja- ja kuvataiteilijavieraita. Lisäksi taide- ja valokuvanäyttely, taide-, kuva-, kortti- ja kirjamyyntiä. Kulttuuritapahtumaan on vapaa pääsy.
    Voit osallistua kaikkiin luentoihin 15 e:n kurssihinnalla tai yksittäisiin luentoihin 5 e:n luentohinnalla.
Muutokset ovat mahdollisia, joten tarkista aikataulu ym. seikat opiston tiedotteista!

Tervetuloa osallistumaan!
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi - tervetuloa ottamaan osaa myös Myllykylän tapahtumiin!